Nećete moći da muvate Kijanu Rivsa u Cyberpunk 2077

Pre oko par meseci nam je CD Projket RED potvrdio nešto što smo i očekivali, a to je da će opcije za romansu biti značajno proširene i šarenolikije od onih koje smo imali u The Witcher 3.

Nedavno smo saznali i da će sve međuscene u igri biti iz prvog lica, pa i one seksualnog karaktera, ali nam danas stiže i jedna vest koja će verovatno mnoge razočarati.

Naime, među tim brojnim opcijama za romanse, neće biti i mogućnosti da igrač pokuša da uradi nešto sa glavnim saputnikom, Džonijem Silverhendom, koga glumi (i kome je pozajmio lik), legendarni i svima omiljeni glumac Kijanu Rivs.

Ovo je potvrdio vodeći dizajner igre, Maks Pirs, na Tokyo Game Show festivalu. On se dotakao i inkluzivnosti igre, govoreći o svim mogićim opcijama i kombinacijama koje igrači mogu da naprave za svoje karaktere, poput toga da imate muško telo, a ženski glas, kao i da će vas svi u igri jednostavno zvati “V”, bez polne odrednice, kako bi igra bila što imerzivnija, bez obriza kakvu kombinaciju telesnih karakteristika izaberete.

The post Nećete moći da muvate Kijanu Rivsa u Cyberpunk 2077 appeared first on PLAY!.

Original Article