Ne treba vam pancir kada imate ovaj monitor

S vremena na vreme često čujemo neke čudne i nesvakidašnje priče, ali do sada još nismo pročitali da je monitor nekome spasio život.

No, izgleda da sada i to možemo da precrtamo sa liste, jer je izvesni Erik Gan preneo pre par dana svoje iskustvo, zajedno sa slikama, gde mu se desilo da je njegova kuća sasvim slučajno bila kolateralna šteta pucnjave na ulici u 4 ujutru, i da je čak pet metaka uletelo u stan, i na njegovu sreću, ni jedan ga nije pogodio, ali jeste njegov zakrivljeni monitor MSI Optix G27C2.

Očekivali bismo neko katastrofalno oštećenje i rupu kroz koju može da se gleda, ali ne, monitor je pogođen pozadi i jedva da je oštetio i tu pozadinsku stranu, i slika radi sasvim normalno.

Erik je ovo podelio sa ljudima na Tviteru, tagovao je i MSI, koji je bio oduševljen pričom i rešio je da mu pošalje potpuno novi monitor. Svakako lep gest, ali i odlična reklama za kompaniju, jer eto, sada mogu da kažu da ni meci ne mogu ništa njihovim proizvodima.

Na kraju je od potencijalne nesreće ipak ispala, koliko toliko, pozitivna priča.

House just got shot by random stranger from the street. Msi monitor got hit and blocked the bullet and still functioning. What a day.. shout out to @msiUSA @msitweets pic.twitter.com/IhwVH2BO0O

— Eric Gan 颜 (@ericgan98) March 4, 2019

Original Article