Ne, Halo 5 ipak ne izlazi na PC

0
170

Procurela lista nadolazećih igara na GeForce Now servisu izazvala je dosta uzbuđenja kod gejmera, pošto je uputila na veliki broj nadolazećih PC igara, kao što su Gears 6, God of War za PC i Halo 5.

Međutim, izgleda da nisu sve igre sa liste planirane za PC. Barem ne Halo 5. Fanove je jako obradolalo to što se na listi nalazi ovaj Halo naslov, ali je od vođe zajednice serijala, Brajana Žerarda, došao drugačiji odgovor.

On je naveo kako Halo 5 verzija za PC nije u planu, te da znaju da postoji veliko interesovanje za nju, ali su developeri trenutno posvećeni radu na Halo Infinite i Master Chief kolekciji.

Na listi se nalazi dosta igara o kojima se govori od ranije, kao što je Resident Evil 4 Remake, za koji je sada stigao još jedan tizer.
Samo ćemo reći da i dalje verujemo u ovu listu, barem dok izdavači ne kažu drugačije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Maybe this was for "H5:Forge" but I can confirm there are no plans to bring H5 to PC. We know there's some demand for it, but as we've stated before, not in the cards as the studio is fully focused on Infinite and MCC. Will never say never, but nothing underway currently

— Brian Jarrard (@ske7ch) September 13, 2021

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Ne, Halo 5 ipak ne izlazi na PC appeared first on PLAY!.

Original Article