NBA 2K Playgrounds 2

Prošlogodišnja debitantska arkadna košarkaška igra kompanije Saber Interactive bila je definitivno veliko iznenađenje za mnoge igrače. Ove godine nam opet donose nastavak, pa ćemo sada videti da li su postigli zakucavanje.

Originalna „NBA Playgrounds“ priuštila je neverovatan osvrt na sport koji se dopao i okorelim košarkašima i povremenim fanovima arkadnih sportskih igara. Ovog puta, nije se mnogo toga promenilo u tom smislu jer ’NBA 2K Playgrounds 2’ nudi jednako pristupačnu 2-na-2 košarkašku zabavu. Ono što najviše volimo kod kontrola i celokupnog igranja je da je sve onoliko komplikovano koliko želite. Ako vam odgovara da koristite samo osnovne kontrole dok trčite po terenu, dodajete pasove i šutirate kad god želite, onda možete uspeti. Međutim, ako želite da napravite napredne poteze kao što su dvostruki alley-oops i lažni šutevi, onda su vam te opcije dostupne za usavršavanje. Drugim rečima, ovo je košarkaška igra u kojoj svako može lako da uživa bez obzira na nivo veštine.

Još jedan impresivan aspekt u „NBA 2K Playgrounds 2“ je činjenica da ima više od 300 igrača koji se mogu otključati. Možete izabrati legende i savremene košarkaše iz 31 tima, kao i ragtag grupu poznatiju kao The Playgrounders. Svaki igrač ima svoj set statistika koje pokazuju koliko je on dobar u zakucavanju, šutiranju za 2 i 3 poena, krađi lopti, blokiranju i skokovima. Oni takođe imaju isvoje ocene brzine i izdržljivosti. Sastavljanje tima iz snova može potrajati neko vreme pošto želite da vaši igrači odgovaraju vašem stilu igre, kao i da međusobno dopunjuju svoje sposobnosti. Na primer, efikasno iskorišćavanje veština za postizanje trojki jednog košarkaša i sposobnosti zakucavanja drugog igrača može lako da vas postavi na sam vrh. Inače, ovaj spisak je masivan u poređenju sa kolekcijom od 150 igrača iz prve igre.

„NBA 2K Playgrounds 2“ izgleda i zvuči fantastično. Iako su nam slike u prvoj igri delovale pomalo mutne, ovde je sve mnogo detaljnije, čišće i oštrije. Okruženja su posebno sjajna i dovoljno su impresivna da bi bila nešto iznad onoga što je original pružao u smislu živahne atmosfere i nezaboravnih lokacija. Kada je u pitanju audio, „NBA 2K Playgrounds 2“ je slična prvom delu po tome što hip hop ritmovi, šarmantni i često duhoviti spikeri i zadovoljavajući efekti pojačavaju zabavu.

Postoji nekoliko dodatnih načina da uživate u košarci u „NBA 2K Playgrounds 2“ u poređenju sa originalom. Sada možete da se takmičite u sveobuhvatnom režimu NBA Season za koji vam mogu trebati i sati da ga završite. Stoga, poraz može biti prilično obeshrabrujuć jer ćete morati da počnete od početka. S obzirom na to da imate mogućnost da odaberete između nekoliko niova težina kao i različitih timova, dobijate ogromnu vrednost u smislu ponovnog igranja. Još jedan kul dodatak je mini-igra u kojoj se takmičite tako što pokušavate da ubacite što više trojki. Uhvatili smo se kako se previše igramo u tom režimu. Jednostavan je, ali stvara čudnu zavisnost.

Uz sve što smo spomenuli, voleli bismo da ima više mini-igara i režima koji će pomoći da se ispuni sadržaj u „NBA 2K Playgrounds 2“. Ovih par dodataka su odlični, kao i osnovni režimi koji vam omogućuju da igrate protiv AI, kao i multiplayer sa online igračima ili prijateljima koji su sjajni, ali sve to jednostavno ne deluje dovoljno kao korak unapred u odnosu na prvu igru. Igranje je takođe skoro identično originalu, tako da želimo da postoji nešto više što bi ove dve igre odvojilo jednu od druge. Žalbe na stranu, ova igra pruža tonu zabave što je još uvek malo bolje od prošlogodišnje ponude.

Arkadnih sportskih igrara nema u izobilju kao nekada, tako da je činjenica da je „NBA 2K Playgrounds 2“ jednako ugodna koliko jeste govori mnogo toga u prilog onome za šta je ovaj žanr igara sposoban. Osim toga, oni koji su igrali originalnu igru sigurno će ceniti ove dodatke i prefinjene vizuale.

NBA 2K Playgrounds 2 was last modified: januar 29th, 2019 by ITN Team

The post NBA 2K Playgrounds 2 appeared first on ITNetwork.

Original Article