Naughty Dog već radi na The Last of Us Factions

0
35
naughty-dog-vec-radi-na-the-last-of-us-factions

Sa HBO finalom The Last of Us serije, kopredsednik Naughty Dog i režiser The Last of Us Part 2 Neil Druckmann nedavno je seo sa Kinda Funny za ‘spoilercast’ u kojem je otkrio gomilu detalja o tome šta tim radi, uključujući i činjenicu da njihova sledeća igra nakon multiplejer naslova TLOU Factions izgleda neće biti Part 3.

Kao deo Kinda Funny TLOU spoilercasta, Drukman je otkrio da će mnogo više informacija o sledećoj igri tima – to je naslov Factions za više igrača – koji će „doći kasnije tokom godine“.

Iako smo u prošlosti videli da se Naughty Dog bavi sa više projekata odjednom, tim je poslednjih godina usmerio sve snage na svaki projekat. Međutim, prema Druckmannu, studio se restrukturirao kako bi olakšao razvoj više igara u isto vreme – bez obzira da li je u pitanju nastavak ili nova franšiza.

Time je Druckmann potvrdio da je sledeća igra nakon TLOU Factions već u razvoju, i šta je još zanimljivije, iako je u početku izgledalo kao da tim prelazi na TLOU Part III, očekivani treći unos će verovatno biti na pauzi, sa Druckmannom koji tvrdi da sledeći projekat nije Part III, ali je i dalje nešto što je ceo studio odabrao pošto će ih to zaokupiti u godinama koje dolaze, što sugeriše da je verovatno potpuno nova franšiza u pitanju.

Kao i sa prvom igrom, The Last of Us Part II je zaključen na poetski način koji bi lako mogao biti kraj priče. Ali kao i kod prvog dela, Naughty Dog zna kako da napravi dobar nastavak, tako da bi potencijalni treći deo nesumnjivo bio odličan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More