Naughty Dog se uzdržava od najave naredne igre zarad dobrobiti svojih zaposlenih

0
39
naughty-dog-se-uzdrzava-od-najave-naredne-igre-zarad-dobrobiti-svojih-zaposlenih

U nedavnom intervjuu, kopredsednik renomiranog studija Naughty Dog i direktor The Last of Us Nil Drukman objasnio je zašto studio još uvek nije otkrio svoju sledeću igru.

Govoreći za ComicBook o predstojećoj TV seriji The Last of Us sa HBO-a, Druckmann je govorio o tome kako je Naughty Dog prerano najavio neke od svojih igara. „U pravu ste, najavili smo Uncharted 4 i The Last of Us Part 2 dosta unapred, ali to je zapravo izazvalo malo problema sa balansu između posla i privatnog života koje smo ponekad imali u studiju“, rekao je Drukman za ComicBook. .

„Ako malo odložimo takvu najavu, mogli bismo više da se igramo sa rasporedom i sada smo svesniji o tome kako se približavamo produkciji. Dakle, postoji naš [The Last of Us] projekat za više igrača i postoji još jedan projekat za koji neću reći bilo šta u vezi toga sem da je to nešto zbog čega smo takođe veoma uzbuđeni.”

The Last of Us Part 1 je otkriven na Summer Games Festu prošle godine i objavljen samo nekoliko meseci kasnije, što se uklapa u ono što je Druckmann rekao ovde. Ono što se ipak ne uklapa je Drukmanovo potcenjivanje „problema ravnoteže između posla i privatnog života“ koje je studio imao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More