Naughty Dog je sledeći studio koji je pogođen talasom otpuštanja

0
90
naughty-dog-je-sledeci-studio-koji-je-pogodjen-talasom-otpustanja

Pre nekoliko meseci, čuli smo da je interna revizija Naughty Dog multiplejer projekta Last of Us izazvala zabrinutost, što je dovelo do daljih odlaganja. Sada se izveštava da Naughty Dog otpušta oko 25 zaposlenih.

Prema izvorima koji su razgovarali sa Kotaku, Naughty Dog je ovog meseca otpustio “najmanje 25 zaposlenih”, najnoviji u nizu industrijskih smanjenja koja su ostavila mnoge developere bez posla. Izvori tvrde da Naughty Dog smanjuje broj zaposlenih i takođe pokušava da situaciju drži u tajnosti.

Pogođeni zaposleni su bili honorarci, a ne stalni zaposleni, pa će morati da pronađu novi posao negde drugde kada im ugovori isteknu u oktobru.

Ova vest dolazi u vreme kada se svi pitaju šta tačno radi Naughty Dog. Prošlo je nekoliko godina od izlaska The Last of Us Part II i od tada nije bilo novih najava igara od strane studija. Jedini projekat za koji zvanično znamo je The Last of Us multiplayer, koji će biti samostalna igra, za razliku od The Last of Us Factions, moda za više igrača koji je bio uključen u originalnu igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More