Natasha: Bamboo Smart Travel gitara

0
44
natasha:-bamboo-smart-travel-gitara

Koncept Natasha putujuće gitare ili tihe gitare je prilično pametan. Akustične gitare se oslanjaju na rezonancu kako bi svirale muziku, a električne gitare se oslanjaju na pojačala kako bi ih napajale… pa šta radite kada samo želite da tiho svirate za sebe, a da ne ometate ljude oko sebe?

Putujuća gitara Natasha je dizajnirana baš za tu svrhu, omogućavajući vam da uglavnom svirate samo za sebe tako što ćete priključiti par slušalica. Gitara je takođe karakteristična po relativno šupljoj konstrukciji, što vam omogućava lako putovanje s njom. Natasha Bamboo Smart Travel Guitar, međutim, dolazi s nekoliko dodatnih trikova u rukavu, uključujući efekte i režime, kao i povezivanje sa pametnim telefonima (sa posebnom aplikacijom za efekte, snimanje, petljanje itd.), sve umotano u prekrasan potpuno crni dizajn napravljen od bambusovog drveta, zajedno sa nastavkom inspirisanom solarnim sistemom koja ima divne planetarne motive naslikane na označenim pragovima.

Natasha: Bamboo Smart Travel gitara
Natasha Guitars

Dizajn gitare koji je pogodan za putovanje je možda najveća njena prednost. Uzimajući stil jedinstvenih Silent gitara Yamahinih, Natasha Bambus pametna putujuća gitara je elegantno malo čudovište koje dolazi sa prilično linearnim dizajnom, od tela do rogova. Sva elektronika i baterija su smešteni u glavno telo gitare, dok žice nastavljaju niz greben do rogova gde se nalaze štelujući ključevi.

Međutim, ovo ne čini najergonomičniju postavku, zbog čega gitara dolazi sa dva zakrivljena drvena elementa koja se uklapaju odozgo i odozdo, dajući joj tradicionalan konturiran izgled gitare i udobniji osećaj. Oni se uključuju za vreme sviranja, ali se isključuju kada treba da putujete sa svojom gitarom, što pomaže da se uštedi prilična količina prostora.

Natasha: Bamboo Smart Travel gitara
Natasha Guitars

Duhovno, gitara je bliža električnoj gitari nego akustičnoj. Radi na bateriji od 2000mAh koja pokreće interni procesor koji pokreće gitaru, i mada električne gitare zapravo ne funkcionišu potpuno samostalno, lepota ove putujuće gitare je upravo činjenica da radi nezavisno bez ikakvog pojačala za napajanje svojeg električnog signala. S tim se slaže, gitara i dalje treba audio izlaz kako biste „čuli“ šta svirate. To mogu biti žičane slušalice, zvučnik sa aux kablom, pojačala sa Bluetooth prijemnicima, pa čak i AirPods preko vašeg pametnog telefona.

Natasha Bamboo Smart Travel gitara – TECH

Natasha Bamboo Smart Travel gitara ima svoj interni zvučni procesor (pokretan sopstvenim SoC-om) sa predpojačalom / postfadom EQ podešavanjem, ugrađenim efektima i postavkama tona, kao i ugrađenim tjuniranjem. Sve što treba da uradite je da je uključite, priključite slušalice i možete početi svirati kada ste podešavali i prilagodavali zvuk koji želite. Baterija od 2000mAh takođe vam pruža iznenađujućih 20 sati reprodukcije.

Ako želite da izvučete malo više iz svoje gitare, USB-C priključak na vrhu tela je tu da vam pomogne. Možete povezati pametnu gitaru sa telefonom koji koristi sopstvenu prateću aplikaciju Nataše. Aplikacija otključava ceo novi svet mogućnosti za vašu gitaru, omogućavajući vam pristup potpuno novoj biblioteci efekata koje možete složiti kako biste dobili željeni zvuk. Kada budete zadovoljni, možete direktno snimati komade unutar aplikacije, ih iseći/obraditi/petljati, pa čak i svirati sa bubnjem kako biste dodali ritam svojim kompozicijama.

Natasha: Bamboo Smart Travel gitara
Natasha Guitars

Natasha Bamboo Smart Travel gitara – LIFESTYLE

Ceo doživljaj podiže samu ideju sviranja gitare na nešto mnogo zaokruženije i holističkije. Kao gitarista, sama ideja da vam nije potreban skup setup, pratnja benda ili čak laptop da biste svirali mini koncerte i nastupe deluje izuzetno oslobađajuće. Sve što vam je potrebno je gitara, slušalice i pametni telefon da biste prešli sa vežbanja i džemovanja na pravu muzičku produkciju. Takođe je korisno što gitara koju svirate izgleda manje kao glomazna drvena komora, a više kao moderna zvučna mašina prekrivena zvezdama…

Pametna putna gitara Natasha: Edicija Zvezdano nebo nudi mnogo više funkcionalnosti čak i od Yamaha tihih gitara koje mogu dostići cenu do tri puta veću. Gitara je savršena za početnike, entuzijaste i profesionalce koji žele soliranje, putovanje i izvlačenje maksimuma iz minimalne opreme. Gitara dolazi sa futrolom za nošenje instrumenta, prijemnikom za pojačala, šestougaonom ključem za popravke ili podešavanje grla gitare, kao i Type-C kablom sa USB i lightning adapterom.

Read More