Nastavak za The Lords of the Fallen se zove… Lords of the Fallen

0
71
nastavak-za-the-lords-of-the-fallen-se-zove…-lords-of-the-fallen

The Lords of the Fallen je bio jedan od prvih velikih naslova u Soulslike stilu koji je objavljen. Pokrenuta 2014. godine, igra je dobila pomešane kritike širom sveta. Tim u Hexworksu je prošle godine objavio da rade na nastavku pod nazivom „The Lords of the Fallen“. Međutim, kao što smo videli u drugim igrama, nastavak Lords of the Fallen izbacuje „The“ i sada će jednostavno biti poznat kao Lords of the Fallen.

Kao deo prezentacije Epic Games-a State of Unreal na GDC 2023, izdavač CI Games i studio Hexworks pokazali su tehnologiju The Lords of the Fallen, prikazujući impresivno detaljna okruženja, modele likova i neke borbene animacije.

Međutim, možda najzanimljiviji deo izložbe bio je otkrivanje imena, s tim što se igra više ne zove The Lords of the Fallen – već će umesto toga biti jednostavno “Lords of the Fallen“. Da bi se izbegla zabuna sa prvom igrom (koja ima potpuno isto ime kao i ovaj novi naslov), prvi unos će sada biti poznat kao Lords of the Fallen (2014).

Naravno, ovo nije prva igra koja ponovo koristi tačan naziv debitantskog unosa u serijalu, ali bi mogla biti jedina koja će to učiniti u svom neposrednom nastavku. Najavljeno je da će ‘Layers of Fears’ imati promenjeno ime u Layers of Fear (isto kao i njegov prvi naslov), ali u najmanju ruku ta franšiza je objavila dve igre pre nego što se vratila na prvobitno ime. Zašto je Hexworks odlučio da ide ovim putem nije poznato, ali u najmanju ruku Lords of the Fallen izgleda mnogo bolje od Lords of the Fallen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More