Naše preporuke za 30 cool hardvera u 7 kategorija

0
156

I dok smo u našem tradicionalnom ljetnom pregledu Palac gore za kupnju obično fokusirani na zabavne gadgete, ovog puta smo u kombinaciju uvrstili korisne uređaje koji su povoljni cijenom, ali i poneki zabavni oblizek.

Kako u pregledu koji izlazi u vrhu sezone i proteže se na ranu jesen pomiriti ideju o zabavnom ljetnom gadgetu i tech hardveru koji će vam trebati kada se vratite u studentske klupe ili za radne zadatke?

Fokusirali smo se ovog puta u našoj tradicionalnoj rubrici Palac gore za kupnju na uređaje koji se mogu svrstati u Best Buy odabire i nude povoljnu cijenu, ali su u isto vrijeme sasvim sposobni za rad i zabavu. Tražite li mobitel za novu školsko – radnu sezonu?

Pročešljali smo tržište i pronašli mid-range uređaje i one iz najpristupačnijeg cjenovnog ranga. Zabavne gaming trenutke možete začiniti popularnom kategorijom zakrivljenih igraćih monitora, a kao nadopunu smo odabrali i zanimljive primjerke računalne periferije.

Kod laptopa nismo poletjeli cijenom, ali ni išli na najniži cjenovni rang, pa smo za vas odabrali pet najboljih prijenosnika za sve namjene. Ako niste nabavili televizor prije Europskog nogometnog prvenstva ne očajavajte, sada je možda još bolje vrijeme za nabavku velikog ekrana.

Donosimo vam i pregled top 5 uređaja u rubrici audio, gdje se našlo mjesta za zvučnike, slušalice i još ponešto. Zadnja kategorija vraća se na status korisnog i u sebi ima sve one dodatke koji vam mogu zatrebati, poput pisača, mrežne opreme ili brzog bežičnog punjača.

Čitav ljetni digitalni prilog Palac gore za kupnju možete prelistati na ovoj poveznici.

Original Article