Naručite Need for Speed Payback i dobijate ekskluzivni dim za gume u igri

EA ima novi plan kako bi igrače primamio da prednaruče dolazeću Need for Speed Payback igru, nudeći Platinum Car Pack zajedno sa veoma zanimljivim i ekskluzivnim dimom za gume (Exclusive Tire Smoke).

Exclusive Tire Smoke će, prema svemu sudeći, ponuditi narednu generaciju tehnologije renderovanja dima, koja će zahtevati AMD Radeon RX Vega ili NVIDIA GeForce GTX 1080 grafičke karte, s obzirom na to da koristi najnovije DX12 i Vulkan API-je. Naravno, za igranje će biti potreban i Windows 10.

Činjenica da EA nudi Exclusive Tire Smoke u Need for Speed Payback igri znači da je kompletno tržište trkačkih igara toliko uznapredovalo, da su gume praktično kreirane po uzoru na realni svet. Točkovi i gume se u Paybacku okreću toliko realistično, da se dim koji se kreira gotovo ne može razlikovati od onog u realnom životu. Nismo sigurni za miris zapaljene gume.

Need for Speed Payback na PC i konzole stiže 2. novembra (za EA Access i Origin Access članove), 7. novembra ukoliko kupite Need for Speed Payback Deluxe Edition i 10. novembra ukoliko kupite Need for Speed Payback Standard Edition.

Izvor: TweakTown

Article source: https://www.benchmark.rs/vesti/narucite_need_for_speed_payback_i_dobijate_ekskluzivni_dim_za_gume_u_igri-72301