Naredni LG premijum telefon stiže u junu

S obzirom na to da je LG G6 predstavljen tokom MWC-a prošle godine, očekivano je bilo da će južnokorejska kompanijua i ove godine u Barseloni predstaviti njegovog naslednika – model G7. Međutim, ovo se neće desiti jer je LG odlučio da promeni svoju strategiju objave telefona, pa ćemo tokom MWC-a dobiti samo unapređenu verziju V30 modela.

Naredni pravi premijum telefon kompanije LG stiže u junu, prema najnovijim informacijama Evana Blassa (@evleaks). Uređaj neće nositi naziv G7, a trenutno je samo poznat pod kodnim imenom “Judy”.

Telefon će imati Snapdragon 845 čipset, 4GB RAM-a i 64GB skladišnog prostora, mada bi Plus ili “S” model mogao stići i sa 6GB RAM-a/128GB skladištem. Judy će imati 6.1-inčni, HDR10-osposobljeni ekran, sa 18:9 odnosom i osvetljenjem od 800 nita. Ovo će biti ostvareno zahvaljujući novoj MLCD+ displej tehnologiji, koja troši za oko 35% manje od standardih IPS LCD ekrana.

Telefon će na poleđini imati dve kamere sa dva 16MP senzora i f/1.6 otvorom blende na oba objektiva. Tu je i IP68 sertifikat, kao i vojni standard izdržljivosti. Ostale karakteristike uključuju AI kameru i bežično punjenje.

Izvor: GSMArena

Article source: https://www.benchmark.rs/vesti/naredni_lg_premijum_telefon_stize_u_junu-75022