Naredni Halo naslov je u razvoju sa bivšim Bungie veteranom kao vođom projekta

0
37
naredni-halo-naslov-je-u-razvoju-sa-bivsim-bungie-veteranom-kao-vodjom-projekta

Dok je budućnost Halo serijala za sada misterija, nedavna oglašavanja za posao od 343 Industries nagovestile su da je rad na novom projektu već u toku. Tim je prešao sa Master Chief Collection i sada se nada da će stvoriti potpuno novo iskustvo uz podržavanje Halo Infinite.

Dodatni dokazi o potpuno novom poglavlju uočeni su na LinkedInu. Čini se takođe da ovog puta razvoj vodi bivši zaposleni iz studija Bungie.

Kao što je prikazano gore, LinkedIn profil Dana Gniadija, koji trenutno radi u 343 Industries, sugeriše da je započeo razvoj sledećeg glavnog Halo naslova.

343 Industries je zaposlio Dana Gniadija u aprilu ove godine kao glavnog developera za svoj sledeći naslov. On je dugo u industriji, radeći za studije kao što su Bungie i Creative Assembly pre nego što se pridružio 343 Industries.

Dan Gniady je prethodno bio uključen u Destiny gotovo 10 godina. Iako možda nije bio jedan od mnogih veterana Bungie koji su pomogli da se Halo oživi, njegovo vreme u studiju ga je verovatno opremilo veštinama potrebnim da se stvori izuzetna pucačina iz prvog lica.

Nedavne procurele informacije sugerisale su da Xbox radi na rimejku Halo trilogije, koji bi takođe mogao biti pušten na PS5. Međutim, budući da se za Dana Gniadija kaže da radi na novom iskustvu, on možda nije deo ovog projekta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More