Naredni BlizzCon događaj će se održati početkom naredne godine

0
27

U kom smeru će se kretati pandemija korona virusa u narednim mesecima prava je nepoznanica, ali sigurno je da se izdavači i developeri igara moraju prilagoditi nastaloj situaciji.

Prilagođavanje se u ovom slučaju pre svega odnosi na koji će način fanovi dobijati novine o nadolazećim igrama i druge informacije. Događaji poput E3 sajma i drugih konvencija koje podrazumevaju masovna okupljanja više nije moguće održati, zbog čega su mnogi već prešli digitalni način predstavljanja, dok neki još uvek čekaju bolje dane.

Blizzard je bio dosta optimističan po pitanju prognoza i verovatno je postojala nada da će pandemija proći i da će se BlizzCon održati u standardnom formatu. To ipak nije moguće, i ovogodišnji BlizzCon je otkazan, a tek sada stiže potvrda potpuno digitalnog događaja koji će se održati početkom naredne godine.

Vođa kompanije Blizzard, Alen Brek, je u razgovoru sa investitorima otrkio da će vituelni BlizzCon održati početkom naredne godine, gde će podeliti novine vezane za Blizz videoigre i druge novine. Na događaju se već radi, ali nije otkriveno šta se konkretno može očekivati, kao ni kog datuma.

Iako je dosta čekao na najavu digitalnog događaja, Blizzard već ima elemente pripremljene za takav vid konferencije, pošto već godinama unazad prodaje digitalnu ulaznicu za fanove koji nisu mogli fizički biti prisutni.

The post Naredni BlizzCon događaj će se održati početkom naredne godine appeared first on PLAY!.

Original Article