Naredna From Software igra je u finalnoj fazi razvoja

0
48

Fanovi igara studija FromSoftware možda neće morati da čekaju godinama pre nego što dobiju priliku da igraju sledeću igru. U nedavnom intervjuu na japanskom jeziku koji je preveo Gematsu, direktor Elden Ringa i predsednik studija Hidetaka Mijazaki rekao je da je sledeća igra njegovog studija u „završnoj fazi“ razvoja. Mijazaki je podelio poslasticu kao odgovor na pitanje o prethodnom intervjuu koji je dao 2018.

U to vreme je za 4Gamer.net rekao da FromSoftware radi na „tri i po igre“. Od tada, studio je objavio sve osim jednog od tih projekata. U 2018. dobili smo Sekiro: Shadows Die Twice i PSVR ekskluzivni Deracine. Ove godine, From je izašao sa Elden Ringom, ostavljajući samo jedan od projekata o kojima je Mijazaki pomenuo 2018. godine. „Razvoj je trenutno u završnoj fazi“, rekao je ove nedelje za 4Gamer.net na pitanje o stanju te igre.

Mijazaki nije podelio nikakve druge detalje o projektu. Međutim, neki fanovi, pozivajući se na curenje Resetera iz januara, spekulisali su da bi nenajavljena igra mogla biti novi naslov iz serijala Armored Core. Studio nije objavio novu igru u franšizi od 2012. U istom intervjuu, Mijazaki je takođe rekao da već radi na svojoj sledećoj igri kao režiser i da bi želeo da napravi naslov „apstraktnije fantazije“ u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Naredna From Software igra je u finalnoj fazi razvoja appeared first on PLAY!.

Original Article