28. 12. 2016.

Naptime: Pametan uređaj za sve koji vole da spavaju

Revolucionarni izum pod nazivom Naptime pomoći će vam u savršenom kratkom odmoru, povećati koncentraciju i raspoloženje i uticati na veću produktivnost.

Naptime: Pametan uređaj za sve koji vole da spavaju

foto: b92.net

Naptime probuditi u pravom trenutku, tačnije u lakoj fazi sna i u potpunosti vas mentalno osvežiti. 

Dobrobiti kratkog dnevnog dremanja su višestruke. Svaki dnevni san kraći od pola sata može da pomogne pri razbuđivanju i da poboljši učenje, a takođe može pomoći i ako je noćni san bio loš ili prekratak. 

Naptime je napravljen od memorijske pene s milijardama čestica osetljivih na temperaturu i sa 3D dizajnom koji ostavlja prostor za oči, tako da ne osećate nikakav pritisak, a uređaj takođe u potpunosti blokira svetlo. 

Unutrašnjost maske obložena ​​je prozračnom tkaninom i kvalitetnom kožom spolja, koja dolazi u više boja. Uređaj dolazi s HI-FI digitalnim slušalicama i uspavljuje vas uz muziku s vašeg uređaja, a za buđenje možete odabrati i omiljenu pesmu. 

Kratki “dremež” utiče na smanjenje frustracija na poslu, smanjuje razdražljivost, ali i donosi bolje rezultate. Dremanje od 10-20 minuta dnevno, barem tri puta nedeljno, poboljšava kognitivne sposobnosti za čak 40%, delotvornije je od šoljice kafe i za 37% smanjuje rizik smrtnosti uzrokovan srčanim bolestima. 

Naptime je kroz platformu Indiegogo do sada prikupio više od 28 hiljada dolara i time gotovo ostvario svoj cilj. 

Pogledajte kako tačno izgleda i funkcioniše ovaj uređaj.

 

 

Izvor:

b92.net

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Article source: http://www.pressonline.rs/plus/tehno/387487/naptime-pametan-uredjaj-za-sve-koji-vole-da-spavaju.html