Napravite dužinu kabla koja vam je potrebna

0
48
napravite-duzinu-kabla-koja-vam-je-potrebna

Sve dok kabel koji može da menja dužinu ne postane stvarnost, posedovanje više USB kablova različitih dužina biće nužno zlo. Modularni set za produžavanje USB-C kabla kompanije AOHi je ovo drugo ali na modularni način. U pitanju je set kablova sa različitim završecima koji vam omogućava da formirate dužinu koja vam je potrebna.

AOHi Modularni set za produžavanje USB-C kabla sadrži kratki USB-C u Lightning kabel dužine 0,1 m, zatim kratki USB-C u USB-C kabel od 0,1 m, USB-C muški u ženski namotani kabel dužine 1,7 m, USB-C muški u ženski dugački kabel od 0,8 m i navrtanj za spajanje kablova – i sve to je upakovano u elegantnu kutiju za prenošenje.

Sa kablovima koje dobijate u ovom setu imaćete fleksibilnost dužine kabla od 0,1 m do čak 2,6 m. Pored toga, kablovi imaju MFi sertifikat i podržavaju punjenje na 240 W a pokazali su visoku izdržljivost i mogu da podnesu do 30,000 savijanja. Kablovi imaju i E-mark sertifikat koji garantuje stabilno i efikasno punjenje.

Osnovni set se prodaje po ceni već od 89$ u okviru crowdfunding kampanje na Kickstarteru. Ako iskeširate 179$, možete sebi obezbediti set sa gorepomenutim kablovima plus AOHi GaN brzi punjač od 140 W u istoj žutoj boji kao i kablovi.

Read More