Nakon Silent Hill: Ascension, Borderlands dobija interaktivnu seriju

0
56
nakon-silent-hill:-ascension,-borderlands-dobija-interaktivnu-seriju

Prošle godine, Konami je najavio niz novih projekata u razvoju za Silent Hill, uključujući i jedan zanimljiv projekat od Genvid Entertainment, koji gradi interaktivnu seriju koristeći Silent Hill franšizu. Izgleda da studio ima još jedan sličan projekat u razvoju za Borderlands.

Genvid Entertainment sada radi na Borderlands EchoVision Live, novoj interaktivnoj striming seriji koja istražuje nezgode osam turista zarobljenih na Eden-6 nakon što su krenuli na Safari avanturu kao svemirski turisti. Publika koja se uključi moći će da donosi odluke koje će oblikovati pravac priče kako se odvija.

Nažalost, najava ne otkriva tačno kako interaktivni deo svega ovoga funkcioniše. To bi moglo biti nešto slično Netflixovom Black Mirror: Bandersnatch ili Twitch Plays, gde zajednica koja gleda strim glasa o akcijama i većina glasova pobeđuje.

Silent Hill: Ascension je prvobitno najavljen sa prozorom za izlazak 2023. godine, ali tačan datum još uvek nije objavljen. Borderlands EchoVision Live trenutno nema datum izlaska ni prozor za izlazak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More