Nakon 26 godina čekanja, dobijamo novu BattleToads igru

0
56

Svako ko je odrastao uz video igre iz perioda 90-ih godina, verovatno se sa nostalgijom seća svih franšiza koje su praktično zaboravljene, ili su vraćene u lošem obliku.

Jedna od franšiza koja je naizgled ostala zaboravljena tokom svih ovih godina je Battletoads, jedna od mnogih iz studija Rare. Na svu sreću, neko se setio igara kreiranih zarad rivalstva sa brendom Nindža Kornjača.

Poslednja igra koja se zvanično pojavila 1994. godine, bila je Battletoads Arcade, a franšiza se sada konačno vraća u život, 26 godina kasnije. Najnoviji naslov je prosto nazvan Battletoads i prati avantura žabica Pimpla, Zitsa i Reša. O njemu smo prvi put čuli 2018. godine na E3 sajmu, tokom Majkrosoftovog sveobuhvatnog predstavljanja, ali nakon par odlaganja sada je pružen zvaničan datum izlaska.

Trejler je izrađen u stilu crtanih filmova, i prakti grafički stil same igre, a takođe otkriva i neke od dodataka koje će Battletoads posedovati. Pored standardnog singlplejer igranja, imaćemo i lokalni kooperativno mod igranja za tri igrača, što obećava zabavu sa gejmplejom koji meša beat ’em up elemente i platformisanje.

I na kraju, Battletoads zvanično izlaze 20. avgusta za PC i Xbox One konzole, a ujedno će biti dostupan kroz Xbox Game Pass servis od prvog dana.

The post Nakon 26 godina čekanja, dobijamo novu BattleToads igru appeared first on PLAY!.

Original Article