Najnoviji apdejt za Borderlands 2 donosi reklame za treći deo

Ako ste ovih dana igrali Borderlands 2, verovatno vas je sačekalo novo ažuriranje od oko 100MB koje naizgled ne dodaje ništa novo u igru što je vredno pažnje.

Ovaj apdejt dodaje reklamu za Borderlands 3 na dva mesta u početnom meniju, kao i iskačući prozor koji poziva na kupovinu nastavka koji se pojavio prošle godine. Prva reklama je banner koji se nalazi u gornjem delu ekrana, a druga je prisutna u samom meniju pre opcije za napuštanje igre. Klikom na bilo koju od te dve opcije otvara se prozor koji poziva na kupovinu jedne od tri edicije igre.

Reklame jesu dosadni deo svakog iskustva na internetu, pa tako većina neće biti oduševljena njihovom pojavom unutar igre. Ovaj pristup kompanije Gearbox ne čudi, pošto je Borderlands 2 trenutno besplatan na Epic Games Store, i time dobija masu novih igrača koji trebaju videti da treći deo postoji.

Pošto je u pitanju 2K Games, ovo i ne čudi, jer su igre poput NBA 2K19 već imale reklame koje se ne mogu izbeći, tako da su igrači nažalost primorani na gledanje reklama u premijum igri, što nije nimalo dobro videti, bez obzira na to što je Borderlands 2 podeljen besplatno.

The post Najnoviji apdejt za Borderlands 2 donosi reklame za treći deo appeared first on PLAY!.

Original Article