Najnovija strategija Total War Saga: Troy je besplatna samo jedan dan, ugrabite što pre!

0
33

Kod Epic Games Store smo navikli da darivanje besplatnih igara traje nedelju dana, od četvrtka do četvrtka, ali je sada reč o neštoj drugačijoj ponudi.

Epic Games je sa izdavačem SEGA sklopio izvanredni dogovor da najnovija strategija u Total War franšizi bude potpuno besplatna prvog dana kada se bude pojavila. Naravno ta ponuda će važiti samo na Epic Games Store i to tokom 24 časova, odnosno do 14. avgusta u 15h po našem vremenu.

Reč je o igri Total War Saga: Troy, najnovijem naslovu podserijalu koji se bavi konkretnijim istorijskim događajima, u ovom slučaju Troji i čuvenom ratu izazvanom zbog ljubavi. Igra kombinuje istorijske činjenice, događaje, i ratnike sa elementima grčke mitologije, gde u jedinicama možete imati Minotaura, Kiklopa i druga stvorenja.

Iako deluje suludo da se nova igra već prvog dana nudi besplatno, to je strategija koja daje povoljne rezultate u prodaji, pošto je već nekoliko izdavača govorilo da se nakon promocije na EGS igre bolje prodaju, a jedna od takvih je i GTA 5.

Nešto kasnije u ponudu dolaze još dva naslova koja će biti besplatna za preuzimanje do narednog četvrtka.

The post Najnovija strategija Total War Saga: Troy je besplatna samo jedan dan, ugrabite što pre! appeared first on PLAY!.

Original Article