Najbolja mobilna igra 2022. godine – Marvel Snap

0
49
najbolja-mobilna-igra-2022.-godine-–-marvel-snap

Mobilne igre imaju lošu reputaciju zbog mnogih naslova na Android i iOS sistemima koji koriste mikrotransakcije i druge predatorske strategije sa ciljem da iz igrača izvuku najviše vremena i novca. Uprkos tome, na mobilnim platformama se još uvek pojavljuje mnogo sjajnih igara – onih koje se uopšte ne služe gorepomenutim metodama. U stvari, 2022. je bila fantastična godina za mobilne igre, jer su se kompanije poput Netflix-a i Apple-a vratile korenima tradicionalnijih naslova.

Nedvosmisleno najzanimljivija mobilna igra godine je Marvel Snap. Kolekcionarska kartaška igra zasnovana na popularnoj franšizi nije novi koncept, ali bivši developer čuvenog Hearthstone-a i studio Second Dinner su definitivno otišli korak dalje sa Marvel Snap. Cilj igre je osvojiti dva od tri polja na tabli do kraja meča od šest krugova, gde igrači moraju da koriste širok izbor karata sa posebnim sposobnostima. Jedan od glavnih aduta Marvel Snapa jeste što su partije izuzetno brze, a nasumične karte i lokacije održavaju igru svežom i nakon desetine sati igranja.

Igra sadrži mikrotransakcije, ali su prilično nenametljive jer se odnose samo na kozmetiku, a igrači su često nagrađeni in-game valutom kroz gejmplej. To nije sve, jer protivnike potencijalno čak možete da ”Snapujete” za bolje nagrade u slučaju da pobedite.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More