Najavljena prva ekspanzija za Cyberpunk 2077 – Phantom Liberty

0
26

CD Projekt Red je najavio Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, DLC ekspanziju za PlayStation 5, XboX Series X/S, PC i Stadia koja izlazi 2023. godine. Ne dolazi na PlayStation 4 i Xbox One iz razloga koji verovatno ne zahtevaju objašnjenje. Kijanu Rives se pojavio na video snimku za prezentaciju Night City Wire kako bi najavio da se vraća kao Džoni Silverhend, a direktor igre Gabe Amatangelo rekao je da će ekspanzija sadržati „novu vrstu zapleta sa kojim se zabavljamo“. Trenutno, sve što treba da znamo za zaplet u Cyberpunk 2077: Phantom Liberty je da će se protagonista V obavezati da će služiti „Novim Sjedinjenim Američkim Državama“.

U međuvremenu, Cyberpunk 2077 zakrpa 1.6, Edgerunners Update, je pokrenuta na svim platformama i biće poslednje veliko ažuriranje za staru generaciju konzola. Nudi još jednu značajnu listu ažuriranja, kao što su tri nove misije(gigs), 11 novih oružja, napredovanje, sadržaj iz animea Cyberpunk: Edgerunners (što je bio još jedan deo novog Night City Wire) i arkadna igra koja se može igrati u igri. Igra pod nazivom Roach Race, takođe dostupna za Android i iOS. U igri igrate kao konj koji zvuči užasno poznato. Amatangelo je dalje tizovao da će buduća ažuriranja ponuditi veliku reviziju gejming mehanike vezane policiju i bitke automobila.

Ako ste obožavatelj Cyberpunk 2077, onda imate mnogo toga da očekujete sa Phantom Liberty DLC ekspanzijom u 2023., Edgerunners Update je dostupan već sada, a Edgerunners anime koji stiže na Netflix 13. septembra. Samo zapamtite da je fokus isključivo na next-gen platformama. Divlja vožnja (divlje dobra ili divlje loša zavisi od vas) na PS4 i Xbox One je završena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Najavljena prva ekspanzija za Cyberpunk 2077 – Phantom Liberty appeared first on PLAY!.

Original Article