Najavljena digitalna izdanja događaja QuakeCon i Tokyo Game Show

0
5

Organizatori raznih otkazanih događaja su prvobitno imali stav da sve pomere za narednu godinu zbog korona virusa, ali je premišljanje ipak pokrenulo ideju za održavanjem alternativne verzije digitalnom obliku.

Do takvog rešenja došli su organizatori Tokyo Game Show i QuakeCon događaja, koji su nedavno objavili da će u narednim mesecima održati otvoreni sajam za sve, ali putem interneta.

Ljudi iza Tokyo Game Show, konvencije posvećene video igrama sa azijskog kontinenta, otkrili su da će se događaj ipak održati i da je zakazan u onlajn formatu za 23. septembar, sa planom da traje 4 dana.

Tokom događaja koji menja originalno planirani TGS očekujte najave novih igara, nove detalje o već najavljenim projektima i niz esports turnira.

Bethesda je objavila da će ipak održati događaj posvećen Quake franšizi i ostalim naslovima koji su iz nje proistekli. QuakeCon se održava u periodu od 7. do 9. avgusta, takođe u online formatu sa najavama za Quake i brojne turnire.

Ovo daje nadu da će izdavač otkriti neku novu igru na specijalnom događaju, pošto je ranije otkrila da nema u planu digitalnu zamenu, ali internetom kruže glasine da za jul postoji plan za događaj iznenađenja posvećen vestima o budućnosti Bethesda igara.

Korona virus je omeo realizaciju solidnog broja događaja koji se već tradicionalno održavaju svake godine, ali je dobro videti da se veliki broj njih snašao sa zamenom u online formatu.

The post Najavljena digitalna izdanja događaja QuakeCon i Tokyo Game Show appeared first on PLAY!.

Original Article