Najavljena besplatna multiplejer One Punch Man igra

0
60
najavljena-besplatna-multiplejer-one-punch-man-igra

Dok fanovi One Punch Man anime serije sa nestrpljenjem očekuju treću sezonu, u međuvremenu su objavljene brojne igre zasnovane na njenom univerzumu. Jedna od njih je i novonajavljena besplatna igra  One Punch Man: World.

Crunchyroll Games je najavio One Punch Man: World – “imenzivnu online akcionu igru koja prenosi igrače u One-Punch Man univerzum”. Razvijena od strane Perfect World Games, One Punch Man: World je dostupan za pre-registraciju, pre nego što bude objavljen na PC platformi i mobilnim uređajima u neodređenoj budućnosti.

Igra nudi mnogo aktivnosti, omogućavajući vam da otključate i unapredite mnoga poznata lica; uđite u Hero Association hub da “upoznate prijatelje, preuzmete misije i udružite se sa drugim igračima protiv destruktivnih neprijatelja” i “uronite u složenu borbu i izvedite savršeno tempirane izbegavanja, kombinacije veština i spektakularne ultimatume, uključujući potpuno nove sposobnosti za omiljene likove.”

Mnoge video igre zasnovane na animeu pate od repetitivnih formula i pomalo neinspirativnih gejmplej petlji. Nadamo se da će One Punch Man: World dokazati da ide dalje od toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More