Najavljen UFC 5!

0
78
najavljen-ufc-5!

EA je najavio EA UFC 5.

Nastavak MMA igre iz 2020. godine će biti u potpunosti otkriven u septembru.

EA je takođe pokrenuo veb stranicu gde se fanovi mogu prijaviti za više informacija o predstojećoj igri. Trenutno nije poznato na kojim platformama će igra biti objavljena.

Još od 2021. godine da je igra prvobitno planirana za kraj 2022. godine. Takođe je tada izveštavano da EA radi na oživljavanju franšize Fight Night, međutim, rad na UFC 5 je to zaustavio.

U mejlu za celu kompaniju, EA Canada je obavestio osoblje da će njegov fokus biti na EA Sports UFC 5 u doglednoj budućnosti. “Veoma smo uzbuđeni zbog UFC 5 i… želimo da eliminišemo podeljeni fokus koji su nekoliko članova našeg rukovodstva imali u poslednje vreme kako bismo se isključivo fokusirali na isporuku migracije i UFC 5 visokog kvaliteta,” pisalo je.

EA je prvobitno bio kontaktiran da razvije igru zasnovanu na UFC 2008. godine, međutim, odbio je ponudu, što je dovelo do toga da se UFC obrati drugom izdavaču/developeru, THQ, koji je u kratkom roku objavio tri uspešna UFC naslova.

Nakon uspeha tih naslova, EA je objavio EA MMA, partnerstvo sa rivalom UFC-a u to vreme, Strikeforce. EA bi potom potpisao višegodišnji ugovor sa UFC nakon propasti THQa. Prvi EA UFC naslov je objavljen 2014. godine.

— EA SPORTS UFC (@EASPORTSUFC) July 8, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More