Najavljen retro-futuristički Warframe 1999, nova u nizu ekspanzija za decenijski MMORPG

0
53
najavljen-retro-futuristicki-warframe-1999,-nova-u-nizu-ekspanzija-za-decenijski-mmorpg

Baš kada je svet pomislio da su videli poslednje vesti za Warframe sa Tennocon 2023, Digital Extremes je otkrio kratki tizer i gejmplej za Warframe 1999. Dolazi 2024. godine kao drastično novo okruženje za MMORPG koji postoji već čitavu deceniju.

Povratak u prošlost, vidimo crnokosog momka kako se brani od raznih bio-tehničkih čudovišta dok lovi Master Entrati (koji igra glavnu ulogu u Whipsers in the Walls ažuriranju takođe prikazanom tokom događaja), hiljade i hiljade godina pre nego što Warframe, kakav znamo, počne da se odvija. Kako tačno ovo funkcioniše ostaje zavodljiva misterija, ali jedna o kojoj želimo da znamo više.

Sve to dolazi sa sjajnom muzikom, vraćajući nas u eru i postavljajući scenu još dalje od futurističkih pesama, himni i sintova koje nam je Warframe bacio u poslednjih 10 godina.

Warframe 1999 dolazi na početku onoga što je DE definisao kao novu eru za igru, nakon The New War ažuriranja objavljenog 2021. godine. Od tada se igra proširila u različitim pravcima daleko od galaksije sa kojom su se igrači zabavljali poslednjih nekoliko godina, sa Angels of the Zariman i Duviri Paradox kao glavnim primerima. Međutim, vraćanje unazad izgleda kao najveći korak u ovom novom pravcu koji smo do sada videli.

Dragoceno malo detalja je dostupno za Warframe 1999 trenutno – sa sadašnjim fokusom na predstojećem Halloween i Whispers in the Walls ažuriranju koje dolazi ove jeseni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More