Najavljen još jedan Mario remaster

0
56

Nintendo voli da završi svaki Direct sa ‘još jednom stvari’ objavom. Ovogodišnji septembarski Direct je već imao veliku dozu Maria, tako da je otkrivanje Paper Mario remastera na kraju strima bilo sigurno razočaravajuće.

Današnji Nintendo Direct stream imao je nekoliko iznenađujućih objava, ali su prvenstveno bile fokusirane na Super Mario. Tokom sledeće godine, Nintendo će izdati Super Mario Bros. Wonder, remake Super Mario RPG-a, novi DLC za Mario Kart 8, Princess Peach: Showtime, Luigi’s Mansion 2 HD i kao poslednju igru najavljenu na današnjem Directu, sledećeg leta dobijamo i remasterizovanu igru Paper Mario: The Thousand-Year Door.

Kao što možete videti iz trejlera, ovo je rekreacija Game Cube naslova, ali sa poboljšanom grafikom kako bi bila u skladu sa modernim Mario naslovima. Još uvek nema datuma izlaska, ali ovaj remaster će biti objavljen negde tokom 2024. godine.

Današnji Direct je bio prilično razočaravajući kada su u pitanju igre prvog lica, sa većinom objava koje su bile DLC, remasteri ili spin-offovi. Takođe moram da se zapitam da li Nintendo preteruje sa Mariom izdajući toliko naslova u tako kratkom vremenskom periodu. Razumem želju da se iskoristi uspeh filma ove godine, ali šest Mario igara tokom 9 meseci deluje preterano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


The post Najavljen još jedan Mario remaster appeared first on PLAY!.

Read More