Najava Persona 6 planirana za sredinu godine

0
23
najava-persona-6-planirana-za-sredinu-godine

Persona 5 je bila veliki hit za ATLUS kada je igra prvi put lansirana još 2016. godine. Nakon mnogo godina čekanja, JRPG je konačno došao na sve platforme. Međutim, pošto je P5 već star više od 6 godina, uzbuđenje oko potencijalnog Persona 6 je bujalo, a novi izveštaj tvrdi da se igra planira otkriti ovog leta.

Korisnik ResetEra ‘Im A Hero Too’ koji je ranije otkrio postojanje još nenajavljenog Persona 3 Remake-a ponudio je ažuriranje i o njemu i o dugo očekivanoj Personi 6, rekavši: „[Persona 3] Remake je prilično daleko, kako sam oslednji put sam video, ali i 6. Poslednje što sam čuo, letnje predstavljanje.”

Zanimljivo je da su ove igre navodno već trebalo da budu najavljene, pri čemu je procurelac rekao: „Samo glavu gore, trebalo je da se već prikaže. Predomislili su se na prvi pogled” dodajući da „sa 3 igre u razvoju, i dalje sam šokiran što stalno otkazuju/menjaju vreme otkrivanja.”

Pošto je Persona 5 Royal postala multiplatformska krajem prošle godine, a Persona 3 Portable, kao i P4 Golden koji su objavljeni ranije ovog meseca, sa sigurnošću se može reći da će serija Persona imati prilično veliku 2023. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More