Nadolazeći Battlefield naslov će navodno imati singlplejer kampanju

0
61
nadolazeci-battlefield-naslov-ce-navodno-imati-singlplejer-kampanju

Iako je sledeća Battlefield igra navodno daleko u budućnosti, EA je prešla preko Battlefield 2042. Izdavač je sada fokusiran na sledeći naslov, a procurila je nova informacija koja ukazuje na važan detalj.

Battlefield 2042 nije imao kampanju, ali se očekuje da se ovaj režim vrati nakon što je primećen casting poziv na internetu.

Prema nedavnom postu na Redditu, EA traži glumicu za igru pod nazivom „Project Timeless Fields“, a opis odgovara Battlefieldu. Opisuje se kao akcija/avantura/vojni tematski naslov sa pričom. Ovo snažno ukazuje na to da bi kampanja mogla biti u pripremi.

Casting poziv traži glumicu koja može da igra slavensku ženu sa dva različita etnička porekla u Hrvatskoj. Njeno ime je Rozonda i biće ženski specijalni operativac i odličan taktičar.

Ovaj casting poziv može biti za specijalnog operatera, s obzirom na to da je to bio glavni fokus za Battlefield 2042. Međutim, s obzirom na negativne reakcije koje je EA dobio zbog preskakanja kampanje, velika je verovatnoća da ovu grešku neće ponoviti.

Igra se takođe navodno kreće sigurnijim putem nakon katastrofalnog lansiranja Battlefield 2042. Stoga se povratak kampanje čini veoma sigurnim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More