Nadolazeća James Bond igra će biti priča o nastanku čuvenog agenta

0
42
nadolazeca-james-bond-igra-ce-biti-prica-o-nastanku-cuvenog-agenta

IO Interactive vredno radi na više novih projekata, stavljajući seriju Hitman na pauzu na kratko. Trenutno, najveći fokus studija je njegova James Bond igra, koja će sadržati novog i originalnog agenta 007.

U nedavnom razgovoru sa Eurogamer-om, Kristijan Elverdam iz IO Interactive-a i Hakan Abrak otkrili su nešto o Projektu 007, potvrđujući da će to biti „priča o poreklu“ za novog Bondovog lika. Studio želi da izbegne „gejmifikaciju“ prethodne verzije Bonda iz filmova i želi da stvori verziju lika jedinstvenu za video igre.

„Radimo o priču o nastanku“, stoji u citatu iz intervjua. „Vreme je da imamo lik Džejmsa Bonda koji nije bio filmski lik, ali koji je udobno samo njegov sopstveni lik iz igre“.

„Ovo može biti nešto što igrači kažu: “Pa, to nije samo gejmifikacija videa [i] da li su dobro preneli Danijela Krejga ili ne?“. „To je priča o poreklu. To je početak nečeg novog i početak, nadamo se, nečega što igrači mogu nazvati svojim.”

Još uvek nema datuma izlaska za igru i još uvek nismo videli nijedan snimak u igrici ili promotivni materijal. Imajući to na umu, ovo bi mogle biti sve informacije koje dobijamo za još nekoliko godina. Sudeći po tome, ova igra može biti samo početak IO-ovih 007 planova, tako da će možda biti još igara sa ovim Bondom u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More