Na jesen stiže Stronghold remake

0
77
na-jesen-stize-stronghold-remake

Digital i Firefly Studios su najavili Stronghold: Definitive Edition, remake originalne real-time strategije sa zamkom iz 2001. godine. Igra će biti dostupna za PC putem platforme Steam 7. novembra, i imaće potpuno nove vizuale, poboljšan gameplay i nove funkcije.

Stronghold: Definitive Edition je remake, ali ne zaboravlja svoju prošlost, jer je Firefly Studios koristio originalan artwork, kao i remasterovanu muziku, a čak je vratio i deo glumačke postave i razvojnih timova iz originalne igre. Igra će i dalje pružiti osećaj originalne igre, ali uz mnogo unapređenja koja zadovoljavaju moderne standarde.

“Oduševljeni smo što smo ponovo sarađivali s delom tima iz 1999. godine”, rekao je Simon Bradbury, suosnivač i vodeći dizajner u Firefly Studios. “Programeri, umetnici, čak i neki od originalnih glumaca!”

Posebno je važno napomenuti da će Definitive Edition ponuditi 14 novih misija u kampanji kako bi obogatio doživljaj igre. Dodatno, remake će uključivati nove sadržaje za jednog igrača, poput iskustva sa novim Castle Trail, gde igrači moraju napadati ili braniti različite zamkove kroz 10 misija. Igrači mogu očekivati potpuno nove opcije prilagođavanja, kao i podršku za online multiplayer mod.

Originalni Stronghold je voljena igra real-time strategije koja je pokrenula uspešnu seriju s nizom nastavaka tokom godina. Najnoviji deo, Stronghold: Warlords, je izašao za PC 2021. godine i odvija se u Istočnoj Aziji. Igrači mogu dodati Stronghold: Definitive Edition na svoju listu želja na platformi Steam već sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More