Na Gamescom predstavljena još 2 nova lika u Mortal Kombat 1

0
63
na-gamescom-predstavljena-jos-2-nova-lika-u-mortal-kombat-1

Na ovogodišnjem Gamescom događaju, NetherRealm je obelodanio da se četiri nova lika pridružuju osnovnom rosteru u igri Mortal Kombat 1. Dva sveža dodatka za ovu igru su Sindel i General Shao, dok su se Motaro i Shujinko pridružili kao novi kameo likovi.

Ove informacije prate najnoviji trejler za buduću borilačku igru, koji prikazuje brutalnu akciju i slamanje kostiju . Ceo trejler možete pogledati ispod.

Sindel i General Shao su najnoviji dodaci koji će se pojaviti u nadolazećem resetiranju Mortal Kombat franšize. Ostali likovi koji su otkriveni pre datuma izlaska igre, 14. septembra, uključuju povratnike kao što su Reptile, Geras, Sektor, Frost, Scorpion, Li Mei, Liu Kang, Mileena, Quan Chi, Smoke i Sub-Zero, uz dodatak da će se Homelander, Peacemaker i Omni-Man pridružiti kao prvi talas DLC likova.

Beta verzija za prednaručivanje Mortal Kombat 1 je bila dostupna za Xbox i PS5 od petka do ponedeljka. Naravno, omiljeni Johnny Cage je bio posebno istaknut svojim impresivnim kombinacijama i iznenađujućim završnim pokretima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More