My Hero One’s Justice 2

0
422

Superheroji i srednjoškolske starine My Hero Academia prvi put su se pojavili na našim ekranima 2016. godine. Priča o Izuki “Deku” Midoriya koja je podarila njegovu „neobičnost“ i preuzimanje The League of Villains, uz mnoštvo živopisnih likova, odmah je privukla pažnju. anime fanova. Moćna bića MHA koja se sukoblјavaju u borbi savršeno su pogodna za prilagođavanje borbene igre. Pre dve godine, My Hero One Justice je bila zabavno polazište, sa njenom prijatnom 3D borbom i mnoštvom njenih omilјenih likova. Sada je nastavak tu, i sa još dve sezone animea za prilagođavanje, My Hero One’s Justice 2 ima mnogo toga za pokrivanje.

Bitke u My Hero One’s Justice 2 su mahnite 3D afere, pri čemu svaki lik ima izbor brzih kombinacija, rangiranih napada i ekstravagantnih super poteza kako bi uništili njihovog protivnika. Svaki igrač može u borbu da povede i dva pomagača, kojima možete da naredite da uskoče u brzi napad nakon što sačekate da metar napuni. Izvan vaših ofanzivnih mogućnosti, vi ste u stanju da se lako zaustavite, blokirate i oporavite, što je podložno nekim naročito tečnim borbama. Nivo stila animea na ekranu je savršen za My Hero Academia igru, s strip stilom stvaranja reči koje se pojavljuju, neverovatni umetnički pravac i vrhunske posebne poteze koji uzrokuju ozbilјno uništenje i u okruženju i na silama zla.

My Hero One’s Justice 2Režim priče lepo služi kao tutorijal i brzo vam pokazuje sve vaše sposobnosti pre nego što vas baci u neke bitke. Bićete uvučeni u izbor konfrontacija iz treće i četvrte sezone emisije, ali češće ćete biti ubačeni u određeni trenutak iz animea, sa vrlo malo sveobuhvatne priče. Zabavno je ponovo gledati ove trenutke kao obožavalac, ali svako ko nije u toku sa njegovim My Hero Academia će se boriti da bude u toku.

Postoji puno drugih modova za igranje u My Hero One’s Justice 2 izvan priče. Pored standardnih načina rada Versus, Arcade i Online, tu je i potpuno razvijen Mission mod, gde smo većinu našeg vremena provodili sa igrom. U režimu misije birate početne likove i krećete se po mreži koja je pobedila sve neprijatelјe. Između borbi se ne zaceljujete, ali postoje zdravstveni predmeti na mreži, kao i bonus kartice koje vam daju pojačanja u borbi. Dok otklјučavate i unapređujete više likova, moraćete da pokrenete ozbilјnu misao kako biste očistili svaki nivo.

My Hero One’s Justice 2Jedina glasovna opcija koja je dostupna u igri je japanski, što nije idealno za one koji gledaju njihove anime sinhronizovane. Iako ovo nije ogromno pitanje, u igri se nalazi nekoliko linija dijaloga koje se jednostavno ne prikazuju kao subtitlovi. Postoje otklјučavajuće linije pobede koje svaki lik može da kaže posle teške borbe, ali kako neki koji ne govore tečno japanski, nismo mogli da zamislimo manje uzbudlјiv način da potrošimo našu valutu u igri.

Skoro sve što radite, nagrađeni ste herojskim novčićima. Oni mogu da se potroše na komade kostima za likove, obrasce za vašu internet telefonsku karticu i najvažnije likove Mission Moda. Šteta što nešto tako važno kao likovi za režim igre koriste istu valutu kao i opcije prilagođavanja, jer se samo bespotrebno troše kovanice na estetske mogućnosti.

Jedno od najvećih problema sa My Hero One’s Justice 2 je koliko je na kraju slična prvoj igri. Svi modusi i većina likova bili su prisutni i u originalu. Sadržaj priče očigledno pokriva različito razdoblјe animea, ali osim ako niste lјubitelј die hard-a, jednostavno ne možete da se uzbudite ako ste igrali poslednji naslov u nizu.

My Hero One’s Justice 2 je zabavna i mahnita borbena igra za fanove šou-a. Malo je previše slična prvoj igri i nije posebno dobrodošla za Academia novajlije, ali njegova tečna borba je zaista zadovolјavajuća i postoji mnoštvo sadržaja koji će vas držati zaposlenima zbog mnoštva načina igre.

Dobro:

  • Ubrzane i tečne borbe
  • Smer umetnosti oživlјava anime
  • Mnogo modova da potrošite vaše vreme
  • Mnoštvo opcija prilagođavanja

Loše:

  • Vrlo slično prvoj igri u seriji
  • Nema opcije na engleskom jeziku, a često nema ni engleskih sutitlova.
  • Pretrčavanje preko priče o šou

My Hero One’s Justice 2 was last modified: 23 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post My Hero One’s Justice 2 appeared first on ITNetwork.

Original Article