MWC uživo: Predstavljen LG V30s

Kompanija LG je ove godine, tokom MWC 2018 sajma, predstavila novi telefon – LG V30s. Zapravo, radi se o nešto unapređenijem modelu LG V30 iz prošle godine. Očekivalo se da će LG u Barselonu doneti G7, ali je CEO kompanije odlučio da pomenuti model ne zadovoljava standarde koje tržište a i sama južnokorejska kompanija zahteva, pa ga je poslao na doradu. LG G7 (ili sa nekim drugim imenom) se očekuje kasnije tokom godine.

Ipak, telefon koji je predstavljen tokom MWC-a nikako nije razočarao i definitivno predstavlja najbolji telefon u LG ponudi. Tu je Snapdragon 835, memorija je podignuta na 6GB RAM-a u odnosu na prošlogodišnji model, a tu je i povećanje skladišnog prostora sa 64GB na 128GB ili 256GB u zavisnosti od modela (LG V30S+).

LG V30S ThinQ je telefon koji donosi LG-jev pristup veštačkoj inteligenciji (AI) na mobilnim uređajima i tome kako AI može dobar telefon da načini još boljim. Da li će ovo biti dovoljno, uz ostale karakteristike uređaja, da zainteresuje korisnike, ostaje da se vidi.

Izvor: Benchmark

Article source: https://www.benchmark.rs/vesti/mwc_uzivo_predstavljen_lg_v30s-75160