MWC uživo: Galaxy S9+ je najbolji telefon Mobilnog kongresa

Samsung je pre dva dana održao prezentaciju na kojoj je predstavio nove Galaxy S9/S9+ telefone. Sačekali smo da se utisci malo slegnu kako bismo doneli konačan sud o novim telefonima.

Ostavićemo po strani to što se Samsung tokom prezentacije više fokusirao ne neke sporedne funkcije, kao što su emotikoni i mogućnosti nove kamere. Ovo su zanimljive funkcije ali nišu naš stil, pa smo se fokusirali na ono što je Samsung popravio. Posebno, kada je u pitanju Galaxy S9+ model.

Ovo je definitivno najbolji telefon ovogodišnjeg Svetskog Mobilnog kongresa, a verovatno i trenutno najbolji telefon na svetu. Nekoliko je razloga za ovakvu tvrdnju, a ovo se pre svega odnosi na hardverske karakteristike koje uključuju najnovije Snapdragon 845/Exynos 9810 čipove, 6GB RAM-a, potom implementaciju stereo zvučnika i repozicionirani senzor otiska prsta. Naravno, tu je i poboljšana kamera i njene funkcije, što zajedno sa ostalim sitnicama i dodacima, zaokružuje sliku o tome da je Galaxy S9+ najbolje što smo ove godine dobili od MWC-a, ali i mobilne industrije uopšte.

Izvor: Benchmark

Article source: https://www.benchmark.rs/vesti/mwc_uzivo_galaxy_s9_je_najbolji_telefon_mobilnog_kongresa-75159