MWC 2018: Vivo Apex koncept telefon će biti zvanično objavljen 5. marta

Vivo Apex je verovatno jedan od najzanimljivijih uređaja, predstavljenih tokom ovogodišnjeg MWC sajma u Barseloni. Telefon ima 5.99-inčni OLED panel, sa gotovo nevidljivim okvirom. Tu su i senzor otiska prsta naredne generacije, vibrirajući displej zvučnik, i pop-up selfi kamera u stilu periskopa.

Sve navedeno daje o telefonu zanimljiv, futuristički utisak. Jedina mana svega navedenog jeste što je Vivo Apex u potpunosti koncept, na demo modelu, koji je privlačio poglede posetilaca na MWC-u.

vivo2_4.jpg

Međutim, nove informacije sugerišu da bi koncept u nekom trenutku mogao postati i stvarni proizvod. Pojavio se baner koji pominje zvanično lansiranje Vivo Apexa u Kini. Događaj će biti održan 5. marta.

Ipak, moguće je da će ovaj događaj biti centriran oko prikaza tehnologija kojima raspolaže Vivo Apex, poput onoga što smo imali priliku da vidimo u Barseloni. Sem informacija o 5.99-inčnom FullHD+ ekranu (OLED, 18:9) i senzoru otiska prsta naredne generacije, nemamo više detalja o Vivo Apex telefonu.

Izvor: The Verge

Article source: https://www.benchmark.rs/vesti/mwc_2018_vivo_apex_koncept_telefon_ce_biti_zvanicno_objavljen_5._marta-75173