Multiversus izgubio 99% igrača

0
41
multiversus-izgubio-99%-igraca

Nakon ogromnog uspeha Super Smash Bros. Ultimate, bili smo svedoci da mnogi developeri i izdavači uzimaju veliku inspiraciju za sopstvene naslove, sa brojnim Smash Bros. „klonovima“ koji su objavljeni u godinama nakon toga – do različitih stepena uspeha. Jedan od istaknutih bio je Warner Bros i besplatna igra „MultiVersus“. Nažalost, iako je prvobitno lansirana sa velikim uspehom, igra je sada zabeležila pad broja igrača za čak 99%.

Kako je izvestio VGC, nakon brzog uspona ka uspehu, čini se da je MultiVersus doživeo isto tako brz pad. Ubrzo nakon lansiranja 19. jula 2022., MultiVersus je dostigao vrhunac sa istovremenim brojem Steam igrača od 153.433 korisnika 27. jula.

Od tada, popularnost igre je samo nastavila da opada, a MultiVersus je pao na najniži nivo u istoriji od manje od 1000 istovremenih igrača na svom dnevnom vrhuncu 13. februara – označavajući pad korisnika od 99% u poređenju sa lansiranjem.

Iako je moguće da je pad nastao jednostavno zbog zamora od live service igara, MultiVersus je imao problematičnu drugu sezonu, sa samo jednim novim likom koji je do sada dodat tokom nje (a to je bilo pre nekoliko meseci).

Iako nije nemoguće da igra napreduje, takođe ne bi bilo iznenađujuće videti da Warner Bros. ugasi igru pre nego što se to moglo uopšte i zamisliti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More