Možda nam stiže nova verzija The Last of Us Part 2

0
82
mozda-nam-stize-nova-verzija-the-last-of-us-part-2

Prema rečima kompozitora serijala Gustava Santaolalle, The Last of Us Part 2 će možda dobiti novu, poboljšanu verziju.

Santaolalla je u jednom intervjuu  nagovestio da će njegovo gostovanje u The Last of Us Part 2 biti prošireno u “novim izdanjima” igre. “U novim izdanjima možete me terati da sviram određene teme i, pa, ne mogu vam reći ništa više”, rekao je on.

Santaolalla se prvobitno pojavio u igri kao Gustavo – preživeli izbijanja infekcije Cordycepsa koji živi u Jacksonu. Ovaj mali cameo, u kojem svira banjo, izgleda da će biti proširen u navodnim novim verzijama igre, pri čemu Santaolalla nagoveštava da će igrači moći da teraju Gustava da svira pesme iz muzike igre.

Ovo je daleko od zvanične najave, jer je ovo prvi put da čujemo za bilo kakva nova izdanja The Last of Us Part 2. Moguće je da će popularni nastavak stići na PC kao i prethodnik, mada igra za sada postoji samo na PlayStation 4, pa bi verzija za PlayStation 5 mogla biti u pripremi.

PC port The Last of Us Part 1 je bio kritikovan zbog raznih problema sa performansama po izlasku, a ocene igrača su “uglavnom negativne” zbog toga. Od tada, igra je dobila ogromno ažuriranje od 25GB kako bi se poboljšali framerate, vernost prikaza i još mnogo toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More