Mortal Kombat 1 DLC karakteri otkriveni putem Amazona

0
47
mortal-kombat-1-dlc-karakteri-otkriveni-putem-amazona

Pre nekoliko nedelja je tvrdjeno da su dva DLC lika za Mortal Kombat 1 već poznata. Oba su gostujući likovi iz strip serijala. Sada je leak putem Amazona otkrio punu DLC listu za prvu godinu igre.

Mortal Kombat 1 je zvanično najavljen prošle nedelje nakon brojnih glasina. Do sada smo videli samo reveal sinematik. On je takođe najavio datum izlaska u septembru za igru. Preorderi su sada aktivni. Izgleda da je listing igre na Amazon Italy sadržao više informacija nego što bi trebalo, uključujući detalje o prvom setu DLC likova.

Prema ranijim glasinama, Homelander iz The Boys i Peacemaker će se pojaviti u Mortal Kombat 1. Kako je Amazon stranica navela, Quan Chi, Omni Man, Ermac i Takeda će im se pridružiti u Kombat Pack 1. Ovi detalji su kasnije uklonjeni sa Amazona.

Iako NetherRealm još nije zvanično najavio ništa od ovoga, sve ostale procurele informacije do sada su se pokazala tačnim. Kombinujte to sa činjenicom da se sve to pojavilo na Amazon listi za prodaju i imamo puno razloga da verujemo u ovu “glasinu”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More