More Marko ne lomi piksele! Bugarski studio radi na igri Marko: Beyond Brave

0
233

Komšije iz Bugarske, Studio Mechka, radi na simpatičnoj ručno nacrtanoj 2D akcionoj avanturi Marko: Beyond Brave. Igra bi trebala da bude spoj starih crtaća, balkanskog folklora i slovenskih mitova, a tim je otvorio i Kickstarter stranu. Za sada donacije idu dobrim tempom i studio je skupio skoro 8,500 dolara, a konačni cilj je cifra od 18,588 dolara. Preko sto ljudi je za samo 32 sata odlučilo da podrži ovaj projekat bugarskog tima.

U igri ćemo moći da istražimo misteriozno kraljevstvo Zagore i lutamo po bujnim šumama, ruiniranim dvorcima, borimo se pritiv mračnih stvorenja i zaobilazimo zamršene zamke. Sve kako bi otkrili da se nalazimo usred drevnog sukoba koji je star kao i sam svet. Kreatori obećavaju preko 15 sati gempleja, nadogradiva oružja, skrivene prostorije i izazovnu ali fer težinu.

Studio planira da igru izbaci na Steam, Nintendo Switch, PS4, PS5 i Xbox One platformama. Igra bi trebala da se prvo pojavi na PC-u, a kasnije i na pomenutim konzolama. Posetite njihovu Kickstarter stranu i pomognite timu da do 12. avgusta skupi potrebne finansije za realizaciju ovog projekta. Trejler možete da pogledate u nastavku, a uskoro ćemo imati i intervju sa članovima Studio Mechka zato nas obavezno čitajte.


The post More Marko ne lomi piksele! Bugarski studio radi na igri Marko: Beyond Brave appeared first on PLAY!.

Original Article