Monster Prom 2: Monster Camp

0
667

Čudovišta u Spooky High-u su najizbirlјivija. I vi biste bili izbirlјivi da ste princ demon, veštica kovena, inteligentan i osećajan robot ili neko drugo fantastično čudovište sa kojim možete da izađete na sastanak u Monster Prom 2: Monster Camp. Nastavak Monster Prom-a, ovog puta igrači ne pokušavaju da povedu čudovište iz snova na matursku zabavu. Umesto toga, pokušavaju da nađu pratioca za gledanje meteora. To je kamp, sve u svemu, a šta je romantičnije od ležanja u travi i posmatranja zvezda sa vašim dečkom?

Iako nijedno od ovih čudovišta ne bi smelo da bude zabranjeno van bezbednosti njihove srednje škole zbog njihove inherentne destruktivnosti, lepo je videti ove likove u okruženju letnjeg kampa. Oseća se kao u bilo kom srednjoškolskom dramskom nastavku. Plus, to znači da igrači mogu da vide likove u potpuno novoj odeći. Govorimo o Demien-u bez košulјe, Scott-u o kratkom šortsu; takve stvari. Ukusno, ukusno. Otisnućete se na jezero na neko plivanje, streličarske vežbe, nazdravlјanje belim slezom uz vatru i još mnogo toga, pokušavajući da romantizujete jednog od vaših kolega iz razreda.

Svako ko je igrao prvi Monster Prom znaće vežbu. Ali ako niste igrali prvi – a definitivno ne morate da biste igrali ovaj – onda je igranje prilično jednostavno za uskakanje. Imate set statistika koje uklјučuju šarm, zabavu, smelost itd. Ove osnovne statistike dobijate na početku igre izborom predmeta koje ćete poneti u vašem rancu. Svaki romantični lik u igri ima niz ovih statistika koje su im važne. Na primer, Demien, Princ demon, favorizuje smelost i zabavu. Ako odlučite da želite da romantikujete Damien-a, moraćete da imate nekoliko uspešnih interakcija s njim tokom igre i da vaša hrabrost i zabavna statistika budu na najvišem nivou.

Da biste povećali vašu statistiku, možete da učinite niz različitih stvari. Na početku svakog dana moći ćete da posetite jednu od nekoliko lokacija u kampu – jezero, šumu ili plemićko imanje, samo da navedemo neke. Statistiku ćete pojačati samo zato što ste na nekoj od ovih lokacija. Tada ćete imati interakciju sa drugim likovima tamo gde ćete morati da napravite izbor. Obično postoje samo dve mogućnosti: jedna koja će se svideti liku sa kojim pokušavate da se romansirate, i druga koja neće da mu se svidi. Izaberite tačno i povećaćete statistiku; izaberite pogrešno i statistika će biti smanjena.

Monster CampAko ne uspete u jednoj interakciji, ne mora nužno da znači da vaš lepotan neće ići na meteorski plјusak sa vama, ali moraćete još više da se potrudite kako biste bili sigurni da ćete pripremiti tu statistiku pre kraja igre. Ako odlučite da igrate kratku igru, veoma je teško držati statistiku u toku, pa vam preporučujemo da se spremite za celu igru ako tek počinjete.

Novo u Monster Prom 2: Monster Camp je mačka za piće. Čarobnjak u treningu, ova krznena mačka daje igračima piće kad su na kraju dana na logorskoj vatri. Ova pića mogu da daju igračima pozitivnu ili negativnu statistiku, tako da je to uvek malo kockanja. Kada odigrate nekoliko kola, naučićete šta rade različita pića i moći ćete (nadamo se) da se odbranite od bilo koje loše izmišlјotine koju mačka pokušava da vam da.

Monster CampOsim pravljenja izbora i posećivanja različitih lokacija, Monster Prom 2, baš kao i prva igra, podrazumeva ćaskanje. Upoznaćete sve različite likove i upoznati njihove ličnosti. Kada prvi put igrate, verovatno ćete doneti slepu odluku o tome sa kim želite da se romantizujete. Ali kako igrate više, upoznaćete ličnost svakog lika, tako da će vam odluka biti lakša svaki put. A vi ćete želeti da igrate više puta, jer postoji stotine različitih događaja na koje možete da naiđete. Svaki lik takođe ima njegove tajne završetke.

Jedan od problema na koje smo naišli u naših prvih nekoliko rundi Monster Prom 2: Monster Camp je to što ste često primorani da romantizujete jednog lika na osnovu jednog izbora koji napravite na početku igre. Na primer, na početku igre izabrali smo da sa sobom u kamp ponesemo „The Art of War“, što je Dahlia-u, plavog demona, veoma obradovalo. Od tada smo romantizovali Dahlia-u – bez ako, i, ili ali oko toga. Nakon neuspele dve interakcije sa njom, zaklјučili smo da bi nam bilo u interesu da pokušamo sa nekim drugim, ali bez obzira gde smo otišli Dahlia je uvek bila tu. Jedini način da se tome suprotstavite je da na kraju dana sedite s nekim drugim na logorskoj vatri, ali i dalјe se čini kao da je onaj koga na samom početku odaberete onaj sa kojim ste primorani da romansirate za ostatak igre.

Monster CampKao i Monster Prom, i Monster Prom 2: Monster Camp može da se igrati solo ili sa prijatelјima. Nјegov multiplayer mod je ono što izdvaja seriju od ostalih simulatora za zabavu, a ovog puta možete da igrate i online, takođe. Na Steam-u igra ima dalјinsko igranje, tako da samo jedna osoba treba da poseduje igru da bi je igrala.

Borba sa prijatelјima za romantična čudovišta i dovođenje nekoga na meteorski plјusak je mnogo zabavnija od takmičenja protiv samih sebe. Gledati kako vaši prijatelјi uspevaju i ne uspevaju u lјubavnim vezama uvek je zabavno.

Treba napomenuti da je Monster Prom 2: Monster Camp vrlo zreo naslov. Postoje reference na droge, smrt, demonologiju, vračanje i još mnogo toga. Ima i krvi, i creva, i nasilјa. Bez svih tih stvari ne bi bilo Monster Prom-a, ali definitivno je namenjeno samo odraslima. Tako rečeno, igra ima lepu karakteristiku koja vam omogućava da neke od tih stvari isklјučite ako ne želite da ih vidite. Možete da isklјučite pozivanje na drogu, „toaletni humor“, krvarenje i nekoliko drugih tema kojima oni koji imaju fino srce ne bi želeli da se bave tokom njihovog igranja.

Monster Prom 2: Monster Camp oseća se kao ogroman nastavak prve igre. Ako ste uživali u prvom, podrazumeva se da ćete i ovaj nastavak dobro prihvatiti. Otkačen je, zabavan, nasilan, urnebesan i čitav niz drugih sjajnih stvari. Dijalog je sjajan kao i uvek i uklјučuje aktuelne reference na današnju pop kulturu. Likovi su šarmantni, čudni, seksi i preslatki – i ne možete da ih ne volite. Pronalazak partnera za meteorski plјusak je izazov, ali kad na kraju posmatrate kako leteće svemirske stene jure nebom, bićete srećni što ste pored sebe izabrali čudovište.

Monster Prom 2: Monster Camp was last modified: 10 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Monster Prom 2: Monster Camp appeared first on ITNetwork.

Original Article