Monster Hunter World: Iceborne premašio 10 miliona prodatih primeraka

0
25
monster-hunter-world:-iceborne-premasio-10-miliona-prodatih-primeraka

Monster Hunter serija je oduvek bila jedna od najvećih Capcom-ovih, ali sa izdavanjem Monster Hunter World 2018. godine, franšiza je dostigla nove visine i postala najprodavanija Capcom igra svih vremena sa preko 20 miliona prodatih primeraka. Čini se da se uspeh glavne igre preneo na njen DLC, pošto je ekspanzija Iceborne sada prodata u preko 10 miliona primeraka.

Objavljujući na Twitteru, zvanična stranica franšize je rekla „Mi slavimo još jednu prekretnicu serijala #MonsterHunter! Srećni smo što možemo da objavimo da je Monster Hunter World: Iceborne premašio više od 10 miliona prodatih primeraka! Hvala vam!”

Još u martu 2020. – 6 meseci nakon izlaska Iceborne-a – proširenje je prodato u 5 miliona primeraka. Iako je možda trebalo neko vreme da se ova cifra udvostruči, činjenica da proširenje koje zahteva osnovnu igru prodato u preko 10 miliona primeraka je ogromna i dokazuje da ne samo da su obožavaoci Monster Huntera veliki po broju, već su i posvećeni igrama.

Obzirom da je Monster Hunter Rise prodat u preko 11 miliona kopija samo na Switch-u i PC-u – i da njegova ekspanzija „Sunbreak“ premašuje 5 miliona, biće zanimljivo videti koji će od ova dva naslova na kraju biti najprodavaniji svih vremena za Capcom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More