Monster Hunter igra u Pokemon GO stilu izlazi u septembru

0
65
monster-hunter-igra-u-pokemon-go-stilu-izlazi-u-septembru

Capcom se udružio sa nekoliko kompanija za razvoj igara za mobilne uređaje kako bi proizveo nove Monster Hunter igre, uključujući Monster Hunter Now, AR igru u stilu Pokemon Go koju je napravio Niantic. Igra je najavljena ranije ove godine i bila je u beta testiranju za iOS i Android uređaje pre nekoliko meseci. Capcom je sada objavio zvanični datum lansiranja – 14. septembar.

U Monster Hunter Now, igrači će morati da lutaju oko svoje okoline u stvarnom svetu kako bi pronašli čudovišta sa kojima će se boriti. Takođe ćete imati mogućnost da se udružite sa drugim ljudima koji igraju igru u blizini kako biste se suočili sa izazovnijim borbama. Ako ne želite da stojite napolju, možete koristiti predmet u igri poznat kao paintball, koji će vam omogućiti da označite čudovište koje ste sreli u divljini, a zatim se borite sa njim kada se vratite kući.

Monster Hunter franšiza je veoma popularna, sa preko 90 miliona prodatih jedinica širom sveta. Da li će dostići popularnost koju ima Pokemon Go ostaje da se vidi. Mnoge druge studije su pokušale slične igre i zatvorile ih u roku od nekoliko godina. Pre nekoliko godina Microsoft je zatvorio svoju Minecraft AR mobilnu igru, a nedavno je CD Projekt Red povukao utikač na svojoj Witcher-tematskoj AR igri. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More