Moguć nov Fornite i Marvel crossover

0
57
moguc-nov-fornite-i-marvel-crossover

Procurela informacija vezana za Fortnite Chapter 4 Season 3 nagoveštava mogući Fornite i Marvel crossover i to sa Marvelovim Spider-Man-om. Fornite na svojoj listi kolaboracija ima veliki broj imena iz pop kulture. Jedno od važnijih i uspešnijih partnerstva je sa Disney studiom. 

Dobar primer je Fornite-ova najnovija kolaboracija sa Star Wars, koja se bolje pokazala nego što su i fanovi mogli očekivati. Ovo je pružilo ljubiteljima ove igre i Star Wars franšize da prošire iskustvo i da umesto da ih gledaju, da zaigraju sa nekim od Star Wars likova, kao što je Anakin Skywalker i Padme Amidala.  

Po novim nagađanjima, popularni insajder HYPEX je na tvom tviter nalogu nagovestio će Spider-Man biti prva kolaboracija u Chapter 4 Season 3 i da će najverovatnije u pitanju biti lik Miles Morales – jedan od najjačih verzija spidermena u multi-univerzumu Spider-Man-a.  

Fortnite are working on a new Spider-Man Collab with a WebSlinger Mythic, 2 skins codenamed “Hero & Menace Universal”, 2 pickaxes & backbllings & an Emote.

Most likely Miles, or at least related to the Spider-Verse movie releasing next Month. Lines up with S3’s release too. pic.twitter.com/UYwJs0Wfsb

— HYPEX (@HYPEX) May 2, 2023

Vrlo često na internetu se pojave informacije koje na kraju ostanu samo lažne glasine.  Mnogo stvari nam govore da ovo ipak nije samo jedna glasina. Tajming se u ovoj situaciji jako poklapa – novi Spider-Man film stiže 2. juna u bioskope, a Fortnite Season 2 završava 9. juna. 

Prvobitno je trebala da završi 2. juna, ali je pomereno na 9. Svakako, novi Spider-man film i 3. sezonu Fornite-a deli samo nekoliko dana razlike. 

Da li je ovo dovoljan znak? Nadajmo se da će veoma brzo stići i trejler, pa ćemo moći videti šta nam je to pripremljeno za streću sezonu ovog poglavlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Read More