Modern Warfare 3 će biti otkriven unutar CoD: Warzone

0
55
modern-warfare-3-ce-biti-otkriven-unutar-cod:-warzone

Iako još uvek nije zvanično najavljeno od strane Activisiona, bilo je dovoljno curenja svuda da potvrdi da će COD 2023 biti Modern Warfare 3. U poslednjim godinama, Activision je preuzeo otkrivanje svake godine igre kroz veliki događaj u Warzone-u i taj trend će se nastaviti ove godine.

U blog postu, Activision je zvanično najavio planove za organizovanje svetskog otkrivanja Call of Duty 2023 u ograničenom Warzone događaju. Tačan datum događaja još uvek nije objavljen, ali bismo ga očekivali negde u avgustu, pošto se očekuje da će konačna igra biti objavljena u oktobru i pre toga će biti krug beta testova.

U početku se govorilo da Activision ima planove da preskoči Call of Duty u 2023. godini, sa planovima za Modern Warfare 2 DLC umesto potpuno novog izdanja. Negde usput, Activision je odlučio da umesto toga pretvori projekat u potpuno numerisani Modern Warfare nastavak. Igra će videti nastavak Modern Warfare serijala još jednu punu godinu, iako MW3 razvija Sledgehammer Games umesto Infinity Ward.

U 2024. godini trebali bismo videti sledeću Call of Duty igru koju vodi Treyarch. Da li će to na kraju biti Black Ops ili nova serija još uvek ostaje da se vidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More