Modern Warfare 2 ima preko 250.000 istovremenih igrača na Steamu

0
61

Call of Duty Modern Warfare 2, ovaj iz 2022. ne 13 godina stariji original, predstavlja prvi COD naslov koji je objavljen na Steam platformi nakon niza godina. Kao takvi, u mogućnosti smo da vidimo mnogo transparentnije podatke o tome kako igra funkcioniše. Posle pola decenije, povratak COD-a u Steam je rekordan.

Nedavno je Call of Duty Modern Warfare 2 pokrenut sa preko 100.000 istovremenih Steam igrača. Iako je to zaista bio slučaj, ove brojke su samo predstavljale rani pristup igri – u kojoj je bila dostupna samo kampanja.

Pošto je kompletna igra izašla i sada se može igrati, uključujući suštinski multiplejer mod, vikend lansiranja Call of Duty Modern Warfare 2 je video više od 250.000 istovremenih igrača na platformi (263.174 jer najviša cifra) – što je daleko nadmašilo bilo koju drugu COD igru na Steam-u.

Poređenja radi, najveći broj istovremenih igrača u bilo kojoj drugoj COD igrici na Steam-u ima Call of Duty Black Ops III iz 2015. godine, koji je upravljao sa 63.681 igračem tokom svog vrhunca. Doduše, situacija se od tada prilično promenila, svake godine se pojavljuje sve više entuzijasta video igara, ali čak i kada se uporedi sa njegovom savremenom konkurencijom (Battlefield 2042 ima 105.397 istovremenih igrača), Call of Duty Modern Warfare II je daleko na vrhu.

Iako je već impresivan uspeh, igra će verovatno samo napredovati, posebno kada bude objavljena sezona 1 i Warzone 2.0 bude objavljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Modern Warfare 2 ima preko 250.000 istovremenih igrača na Steamu appeared first on PLAY!.

Original Article