Modern Warfare 2 ima duplo veću prodaju na PC-u u odnosu na ranije Call of Duty igre

0
54

Od svog objavljivanja 28. oktobra, Call of Duty Modern Warfare II je nastavio da obara rekorde svuda, a ranije smo izvestili da pucačina iz prvog lica ne samo da je uspela da postigne najveće lansiranje u istoriji PlayStation Store-a, već takođe u istoriji same franšize, uspevši da zaradi preko milijardu dolara za samo 10 dana. Sada je tim otkrio koliko je MW2 veći na PC-u u poređenju sa prethodnim unosima.

Kao što je izvestio CharlieINTEL fokusiran na Call of Duty, Activision je otkrio da je „[MW2] prodaja bila snažna na svim platformama, uključujući i PC, gde je prodaja jedinica do sada otprilike dvostruko veća od nedavnih jakih naslova u serijalu.”

Međutim, to nije sve, jer prema izdavaču „Modern Warfare 2 je postavio nove rekorde angažovanja franšize za premium Call of Duty izdanje, sa satima odigranim u prvih 10 dana koji se broje više od 40% iznad prethodnog rekorda franšize.

Ovo je posebno impresivno kada se uzme u obzir činjenica da Modern Warfare 2 tek treba da vidi svoju prvu sezonu sadržaja, što znači da će se angažovanje igrača od sada pa nadalje verovatno samo povećati – kada prva sezona stigne 16. novembra.

Activision says MW2’s PC sales are double recent Call of Duty releases.
Company also says MW2’s first 10 days has seen 40% higher player hours played compared to the previous franchise launch record. pic.twitter.com/lH5z1ORAeS

— CharlieIntel (@charlieINTEL) November 7, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Modern Warfare 2 ima duplo veću prodaju na PC-u u odnosu na ranije Call of Duty igre appeared first on PLAY!.

Original Article