Moderi već rade na velikoj ispravci za nadolazeću avanturu Starfield

0
59

Uz svaku veću Bethesda igru dolazi nalet modova i obično je jedan od najčešće instaliranih modova nezvanična zakrpa koja ispravlja greške koje su prisutne u igrama Creation Engine-a. Bilo je dosta preuzetih nezvaničnih zakrpa za Skyrim, Fallout 4 i uskoro će se Starfield pridružiti toj listi.

Starfield je još uvek udaljen od objavljivanja, ali zajednica moddinga se već organizuje iza kulisa i planira njegovo lansiranje. Kako je izvestio PCGamesN, grupa modera je već počela da planira Starfield Community Patch, koji će imati za cilj da reši greške u igri koje je Bethesda možda propustila.

Neki od problema koje će zakrpa nastojati da reši uključuju pogrešno postavljene objekte, greške skripte, eksploatacije koje razbijaju igru, pa čak i pravopisne greške.

Bethesda je trenutno u završnoj fazi razvoja Starfield-a. Prvobitno je igra bila planirana za novembar 2022. godine, ali uoči E3 sezone, igra je pomerena za prvu polovinu 2023.
Iako je kašnjenje bilo razočaravajuće, Todd Hauard je pružio odličnu prezentaciju igranja tokom Xbox i Bethesda izložbe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Moderi već rade na velikoj ispravci za nadolazeću avanturu Starfield appeared first on PLAY!.

Original Article