MiracleOS je sve što želimo da Windows 12 bude (i više)

0
63
miracleos-je-sve-sto-zelimo-da-windows-12-bude-(i-vise)

Telefoni 23/H1


PCPress.rs Image

Microsoft planira da uskoro obustavi podršku za Windows 10, ostavljajući korisnike sa izborom da ostanu uz nepodržani operativni sistem ili pređu na Windows 11. 

PCPress.rs Image

Zadivljujuća vizija operativnog sistema koji ne postoji, ali bismo zaista želeli da postoji

Moguće je da će softverski gigant najaviti Windows 12 pre nego što se to dogodi, ali Microsoft do sada nije ništa rekao o svojim budućim operativnim sistemima, iako smo videli neke naznake o tome sakrivene u Windows 11.

Ako se pitate kako bi Windows 12 mogao da izgleda, pogledajte MiracleOS. Pre tri meseca, konceptualni dizajner AR 4789 je predstavio svoju viziju Windows 12, a mesec dana kasnije objavio je drugi video koji prikazuje koje bi funkcije on mogao da ponudi. Najnovije, predstavio je Windows Utopia.

Njegov najnoviji koncept, MiracleOS, predstavlja zadivljujuću viziju operativnog sistema koji ne postoji, ali bismo zaista želeli da postoji.

Naglasci prikazani u videu uključuju ikone renderovane koristeći ‘Glassmorphism’, centralizovani i reimaginovani glavni meni i mnoge opcije prilagođavanja, uključujući mogućnost da se raspored menja pomoću prevlačenja i ispuštanja.

Vidžeti se mogu postaviti bilo gde na radnoj površini, a File Manager je dobio dobrodošlu nadogradnju, baš kao i meni za podešavanja. Postoji predivan Dark Mode koji odlično prikazuje moderni dizajn operativnog sistema, i zaista nam se sviđaju novi centri za opcije i obaveštenja.

Izvor: Betanews

PC Press Studio


Tagovi: , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.